Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., Környe

Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.
Alkotmány Út 6-10.
2851 Környe
Komárom-Esztergom
(34) 473 550
(34) 473 550
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A cseh ETA a.s. termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon. Porszívói és takarítógépei meghatározó szerepet játszanak e háztartási gépek kereskedelmében. Egyre bővülő kínálatunkban helyet kapnak a takarítás, a főzés, a vasalás és a testápolás. A magyar fogyasztók jól ismerik és kedvelik a márkát. Cégünk - a Metaker Kft. - 1994 óta foglalkozik ETA háztartási gépek forgalmazásával.

1997-től az ETA termékek országos szervízhálózatát működteti, ellátja a vevőszolgálati feladatokat.
2003.03.19-től a Metaker Kft. az ETA a.s. termékeinek kizárólagos importőre.

Mintaboltot üzemeltetünk Budapesten a XII. kerület Kékgolyó u. 15/A szám alatt és Környén az Alkotmány út 6-10 szám alatt. Itt a Magyarországon forgalomba hozott termékeink, hozzájuk tartozó kiegészítők és alkatrészek is megvásárolhatók.


Cégleírás
Az ETA termékei cégünkön keresztül az ország több száz kiskereskedelmi üzletébe, bolthálózatokhoz, multinacionális cégekhez jutnak el. Végső soron pedig Önökhöz, segítve jól működő otthonuk megteremtésében.


A cseh ETA cég megbízható, könnyen kezelhető termékei több évtizede szolgálják a magyar vásárlókat is. Az ETA termékei évtizedek óta jelen vannak a magyar piacon, állva a versenyt a megváltozott piaci viszonyok között is. Többek között porszívói és takarítógépei meghatározó szerepet játszanak a háztartási gépek kereskedelmében.

Egyre bővülő kínálatunkban helyet kapnak a takarítás, a főzés, a vasalás, és a testápolás. A magyar fogyasztók jól ismerik és kedvelik a márkát.

Cégünk 1994 óta foglalkozik ETA háztartási gépek forgalmazásával, működteti az országos szervízhálózatot, ellátja a vevőszolgálati feladatokat.

Mintaszaküzleteink megtalálhatóak Budapesten a XII. kerület Kékgolyó u. 15/A szám alatt és Környén az Alkotmány út
6-10 szám alatt.

Itt megvásárolhatók a Magyarországon forgalomba hozott minőségi ETA termékek, hozzájuk tartozó kiegészítők és alkatrészek
Kulcsszavak:
Szépségápolás, Testápolás, Személymérlegek, Szerviz, Konyha, Otthon, Takarítógép, Mixer, Konyhagép, Grillsütő, Aprító, Ipari Porszívó, Szeletelő, Citrusprés, Vízforralók, Turmix, Kenyérpirító, Hajszárítók, Infralámpa, Fóliahegesztő, Hajformázók, Fozolapok, Hosugárzók, Olajsüto, Konyhai mérleg, Hajvasalók, Serpenyok, Elektromos Fogkefék, Hajsütovasak, Kenyérsütők, Kreppelok, Padlóporszívók, Porzsák Nélküli Padlóporszívók, Szervíz információ, Szörzetnyírók, Sütoedények, Univerzális Porszívó
Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Metaker Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Alkotmány út 47
  2851  Környe
 2. Dózsa György Út 1
  2800  Tatabánya
 3. RÉTI ÚT 35.
  2800  Tatabánya
 4. BÁNHIDAI LAKÓTELEP 103-105.
  2800  Tatabánya
 5. Petöfi Sándor U 46
  2800  Tatabánya
 6. Fo Tér 14/D A Royal Fölött
  2800  Tatabánya
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete